måndag 14 november 2011

Middag




God mat och bra vin är ett intresse som jag fått av mina föräldrar. Har växt upp med turen att bli serverad fantastiskt bra och god mat. Kvalité på det man stoppar i sig är som sagt viktigast, både för att kroppen ska må bra, men likaså för att göra smaklökarna nöjda. Det skall inte behövas en marinad med massa konserveringsmedel för att köttet ska smaka gott. Det ända som ska behövas är salt, peppar och möjligtvis lite timjan och rosmarin. Så i lördags gjorde jag och pappa lite dagsärenden, vilket innebar att handla råvaror inför kvällens måltid. Då gick vi självfallet till gastronomibutiken, där bilderna ovan är tagna. Där vi köpte oxfilé, entrecote, rotfrukter och olika sorters fårost. De absolut bästa råvarorna, både för miljön, sinne och hälsa. Om det smakade gott? ..... Helt fantastiskt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar